DJ Kuhne

DJ-Kuhne har i en årrekke underholdt party folk over hele Norge. Med sin brede erfaring fra alle typer selskaper og utesteder, har han etter hvert bygd opp et fantastisk allsidig bibliotek av låter. Noe som gjenspeiler seg i DJ. Kuhne’s måte å jobbe på. Han er en av de få DJ’s som fremdeles leser publikum, og treffer blink med låtvalget. Her kan du høre alt fra rock, pop, raeggie, og danseband til svingende R&B og 80 talls disco. Og dette til publikums store begeistring.

I tillegg er han en DJ som tør å snakke med folk, både i mikrofonen og ellers, noe som skaper en helt fantastisk party stemning. De som ikke svinger seg på dansegulvet, synger av full hals, når den ene kjente hitlåta etter den andre, kommer som perler på en snor.

DJ-Kuhne er også en habil vokalist, så hvis det er stemning for det drar han frem en karaokelåt og synger selv. Sånt blir det god stemning av.

Det blir garantert fest og moro når DJ Kuhne er ”in the house”, så spenn sikkerhetsbeltene, skaff barnevakter og dra frem festhumøret og danseskoa.

dj-kuhne